LG toob turule puutetundliku ekraaniga plasmateleri

LG esitles puutetundliku ekraaniga plasmatelerit Pentouch, mis ühendab endas arvutikuvari ja puutetundliku ekraani kõik võimalused. Uudne telerimudel LG PZ850 jõuab Eestis müügile juba novembris.

LG 60PZ850 Pentouch teler

LG Electronics Home Entertainment Company juhi Havis Kwoni sõnul on puutetundlikud ekraanid muutunud normiks mobiiltelefonides ja tahvelarvutites, kuid telerite puhul on selline ekraan veel väga vähe kasutust leidnud. „Pentouch TV toob kõik puutetundliku ekraani, arvutikuvari ja interneti võimalused telerisse,” selgitas Kwon.

Pentouchi funktsiooni saab teleris sisse lülitada puldi kaudu ühe nupulevajutusega, kasutajaliides on intuitiivne ja lihtsalt navigeeritav. Pentouchi funktsioon võimaldab ligipääsu arvutis olevale sisule ning seda teleriekraani vahendusel mugavalt töödelda. Paralleelselt saab teleril kasutada kaht pliiatsit, mida saab laadida teleri tagaküljel asuva USB pordi kaudu.

Teler on varustatud tarkvaraga, mis võimaldab joonistamishuvilistel otse ekraanile joonistada ning seejärel oma pildifail salvestada või juhul, kui teler on printeriga ühendatud, välja printida. Samuti on teleris olemas Gallery, Family Calendar ja Digital Photo Frame programmid. Pentouch teleril on olemas ka juurdepääs internetile, mis võimaldab telerisse laadida täiendavaid rakendusi.

Elegantse disainiga teleris on kasutusel kriimuvaba ekraan, mis kaitseb ekraani võimalike kahjustuste eest.