Marilyn Monroe riietamine

Uhked Marilyn Monroe poolt kantud kleidid on tuntust kogunud üle maailma. Kuid, kas me oskame nimetada selle mehe nime, kes need teinud on? Tõenäoliselt mitte. Sestap – saage tuttavaks William Travilla’ga.

Marilyn Monroe

Mehe kohta, kes on loonud ühed 20. sajandi kõigi kuulsamad kleidid, on Travilla üllatuslikult vähe tuntud. Just tema nõela alt on tulnud Marilyni kleidid, mida näitlejatar kandis oma kõige kuulsamates rollides.

Marilyn Monroe kleit

Hiljuti nägi ilmavalgust ka raamat “Dressing Marilyn: How a Hollywood Icon Was Styled by William Travilla”, mille autoriks on Andrew Hansford. Raamat annab ülevaate Travilla tuntuimatest rõivatükkidest, mida mees Marilyn Monroele õmbles.

Et jätkata lugemist käesolevast raamatust, William Travillast ning Marilyn Monroe poolt kuulsaks kantud kleitidest, külasta the Telegraphi moekülge.