Dual play: haara kõike korraga

Miks on suur teleriekraan üldse vajalik, kui Sa ei saa kasutada kogu selle ressurssi?

Dual Play teler

Kui Sa oled mängude austaja, ning oled pidanud kogema kaheks jagatud teleriekraani võu ja valu, siis oled Sa endalt kindlasti ka varem sellist küsimust küsinud. Vastus sellele küsimusele on meil nüüd aga olemas – see on Dual play!

Jagatud ekraan pole muidugi paha, kuid kas poleks veelgi toredam, kui saaksid mängijana kasutada kogu ekraani? Sellega tõuseksid kõvasti ka mängu kvaliteet ja -kogemus. Enam ei pea järelandmisi tegema – nüüd on võimalus mängida korraga koos sõbraga ning näha vaid enda pilti teleriekraanil. Selles seisnebki Dual play võlu!

Kõik, mida sa Dual play kogemuse jaoks vajad, on spetsiaalsed prillipaarid. Nimelt toodavad 3D telerid kahte stereoskoopilist pilti, mis saavad üheks just tänu nende prillide abiga. Vasak ja parem pool on polariseerutud erinevalt, et tuua kaks signaali kokku üheks 3D pildiks. Sellest tulenevalt avastas aga LG, et kui valmistada üks paar prille vaid parempoolsete klaasidega ning teine paar vaid vasakpoolsete klaasidega, siis saavad kaks inimest vaadata ühelt ja samalt teleriekraanilt kahte erinevat pilti.

  • Aivo

    Otsin juba mitupäeva neid prille aga Tallinna poodidest neid küll ei leia.