Uus tolmuimeja teeb kodutööde tegemise lihtsamaks

LG esitleb uut ilma tolmukotita Kompressor Plus tolmuimejat. Masin on varustatud uuenduslike tehnoloogiatega, tänu millele on koristamine hügieenilisem ja tõhusam nii mustuse kui ka allergeenide eemaldamisel. Samas on olulisel kohal toote kasutusmugavus.

LG VK8810HUMR tolmuimeja

LG Kompressor Plus tolmuimejas olev tolmu komprimeerimise süsteem on käesolevas mudelis veelgi tõhusamaks arendatud. See vähendab veelgi õhku tagasilendava tolmu kogust. Tolm kogutakse spetsiaalsesse konteinerisse ning muudetakse tugevaks kuubikuks, mistõttu saab tolmu konteinerist lihtsalt eemaldada. Samuti ei pea tolmukonteinerit tolmukotiga võrreldes sama tihedalt tühjendama – konteiner mahutab kotiga võrreldes rohkem tolmu.

LG VK8810HUMR tolmuimeja

Kompressor-tehnoloogia tagab koristusel stabiilse ja tugeva imemisvõimsuse ning võimaldab tolmu filtreerida varasemast tõhusamalt, kuna peened tolmuosakesed ja suurem mustus imetakse masinasse üheaegselt. LG Kompressor Plus on varustatud Carbon-HEPA 13 filtriga, tänu millele saab sõeluda eriti peenikest tolmu koos lõhnade ja allergeenidega, mis muidu võivad taas õhku tagasi pääseda.

Tolmuimejaga tuleb kaasa ka valik lihtsalt käsitletavaid tarvikuid, sh spetsiaalsed otsikud raskesti ligipääsetavate nurgataguste, õrnade pindade vms koristamiseks.

Kompressor Plus tolmuimejate mudelitest jõuavad Eestis müügile VK8828HQ, VK8820HU, VK8810HUMR; masina orienteeruvaks hinnaks on 120-140 eurot.