Kuumimad spordiautod 2011 a. Frankfurdi automessilt

Käesoleva aasta Frankfurdi automessil jäid silma mitmed vähem või rohkem ägedad autod.

Järgnevalt toome oma lugejateni mõned kuumimad näited sportautodest, mida tänavusel messil näha ja katsuda sai.

2012 Porsche 911 Carrera

2012 Porsche 911 Carrera

Kuigi antud Porsche on tootmises olnud juba 48 aastat, on see siiski kui hea vein, mis läheb aastatega aina paremaks ja paremaks. Käesolev 7. Generatsiooni Porsche 911 on uus ja põnev läbi ja lõhki. Kas tekkis endalegi üks selline endale muretseda? Pole probleemi, kui Sul on välja käia $82,100 või rohkemgi.

2012 Bentley Continental GTC

2012 Bentley Continental GTC

See Bentley 2. põlvkonna Continental GTC võib jätta paljudele mulje, justkui oleks tegu vaid suvel vajatava lõbusõiduautoga. Oh, kaugel sellest, oma kapotialuse ning võimsate näitajatega on see auto üks võimas masin! Samuti kiirgab ta uhket luksuslikkust. Mida veel tahta? Käi välja vähemalt $212,800 ning see iludus on Sinu!

2012 Lotus Evora GTE

2012 Lotus Evora GTE

Inglise autotootja Lotus on teada-tuntud oma äärmuslike masinate poolest. See Lotus Evora GTE on näiteks kõige võimsam nende käe alt tulnud mudel, mis iial turul olnud. See on kerge ja kiire püss – tõeline sportauto unelm. Ametlik hind pole küll veel paigas, kuid eeldatakse, et ega alla $80,000 ei jää.

Jätka lugemist Business Insideri kodulehel.