Vahvad mänguasjad, ..miljonäridele

Majandus võib küll endiselt olla madalseisus, kuid see ei takista rikkamatel oma meelt lahutada viisil, mida vaid nemad saavad endale lubada.

Siin on mõned mänguasjad, millega saavad mängida vaid tõelised miljonärid ning nende järeltulijad.

Näiteks ostis Leonardo DiCaprio hiljuti endale ülimalt luksusliku 2012 Fisker Karma sportauto, mille hind algab 100,000 dollarist.

Fisker Karma sportauto

Teine võimsa ja kalli sõiduvahendi omanik on Donald Trump, kelle masinaparki kuulub võimas ja suur Boeing 757 eralennuk. Trump ostis oma sõidulinnu Microsofti kaasasutajalt, Paul Allenilt „kõigest” 100 miljoni dollari eest.

Boeing 757

Virgin Grupi asutajale, Richard Bransonile kuulub üks eriskummaline sõiduvahend – uuenduslik allveelaev, mille abiga saavad sellel reisijad 360-kraadise uskumatu vaate kogu veealusele maailmale. Tahaksid ka seda kogeda? Aga miks mitte – Branson rendib oma veemasinat kõigile soovijatele „vaid” 25,000 dollari eest nädalas.

Rohkem ‘mänguasju’ näed siit – businessinsider.com.