LG uus robottolmuimeja Hom-Bot koristab vaikselt ja tõhusalt

LG toob oktoobris Eestis müügile nutika robottolmuimeja Hom-Bot, mis on varustatud kaamera, ultraheli- ja infrapunasensoritega, tänu millele ulatub tolmuimeja puhastama ka kõige raskemini ligipääsetavaid nurgataguseid.

LG Hom-bot

LG Electronics Home Appliance Company tegevjuhi Young-ha Lee sõnul on ettevõte Hom-Boti väljatöötamisel lähtunud tarbijate soovidest sobitada koristamist mugavalt igapäeva toimetuste hulka. Robottolmuimeja saab tülikate koristustöödega tõhusalt hakkama ilma igasuguse kõrvalise abita.

Tolmuimeja muudavad eriti tõhusaks sensorisüsteemid, mis annavad seadmele head manööverdamisoskused kõikvõimalike takistuste korral. Topeltkaameratega sensorid aitavad tolmuimejal meeles pidada, kus ta juba on tolmu võtnud – see tagab kiire ja efektiivse koristamise. Tänu madalale müratasemele (60dB), mis on võrreldav normaalse vestluse valjusega, saab tolmuimeja toimetada kodusolijaid segamata.