Üllatavad faktid, mida Sa peaksid enne abieluettepaneku tegemist teadma

Kas plaanid teha kellelegi abieluettepanekut? Kas sõrmus on juba ostetud?

Enne kui oma plaanid teoks teed, heida korraks pilk nendele TheKnot.com online pulmakeskkonna poolt läbi viidud uuringu tulemustele.

Abieluettepanek

TheKnot.com uuring hõlmas tuhandet pruuti ja peigmeest ning puudutas just kõike abieluettepanekutega seonduvat.

Tulemused võivad aga mõjuda üpriski üllatavalt.

Näiteks on peigmehed abieluettepaneku pärast palju vähem närvis, kui sõrmus valitakse välja koos pruudiga. Seejuures on huvitav teada, et sõrmuse ostu juures viibis ligi kolmandik küsitletud pruutidest. Lisaks tuli uuringust välja, et keskmiselt võttis meestel sõrmuse väljavalimine aega 3 kuud, mille käigus külastati nelja erinevat poodi ja uuriti lähemalt 27 sõrmust. Seejuures hindasid peigmehed sõrmuse juures kõige enam selle kivi, samal ajal kui pruutidele oli esmatähtis üleüldine sõrmuse stiil. 74% küsitletud peigmeestel oli sõrmust ostes pandud paika kindel eelarve, kuid kolmandik nendest ületas selle.

Oh, ja neid üllatavaid fakte on veelgi. Uuri järgi Business Insider’i veebilehelt.