Liftike kassidele

Kindlasti on igal kassiomanikul olnud olukordi, kus nende kiisu teeb palju pahandusi ning vajab õuesaatmist või kräunub juba pikemat aega välisukse taga ning nõuab jalutama. Eriti tüütu on, kui seda juhtub veel mitmeid kordi päevas – kassile ukse avamine ja õue laskmine segab ju kõiki muid asjatoimetusi. Lisaks peab omanik ka muretsema, kas kiisuke ikka tuppa saab ning valvama, et teda lihtsalt ukse taha ei jäetaks.

Siin tuleb aga appi ühe noore disaineri poolt loodud leiutis – liftike kassidele, mis lubab kiisudel mugavalt, elegantselt ja omaniku jaoks lihtsalt õues jalutamas käia.

Vastavalt seadeldise loojale, saab kass sinna kergelt siseneda ja väljuda ning kõige ülejäänud eest hoolitseb automaatika – liftike sõidab teiselt korruselt maapinnale ja tagasi automaatselt kohe siis, kui kass on lifti uksepilust sisse pugenud.

Sellise liftikese ehitamine maksab umbes 800 eurot.

Vaata, kuidas kassilift toimib: