Kuidas kodust pidu isikupärasemaks muuta

Kas Sa oled tüdinenud korraldamast pidusid, mis on liiga tavalised, ilma eripärata ning fantaasiavaesed? Meie aitame Sind!

Pidu

Oma peo isikupärasemaks muutmine on lõbus – ja nii tuleb ka rohkem sõpru Sinu plaanide ja ideedega kaasa. Võimalused on piiritud – kõik oleneb sellest, kus ja kuidas täpselt Sa oma pidu pidada soovid. Kõike tuleks alustada peo kuupäeva, külalislisti kokkupanemise ning järgnevalt välja toodud nippide ja nõuannete järgimisega.

Pidu

  • Esmalt, pane paika peo eelarve. Usutavalt oskavad kõik unistuste pidu korraldada. Siiski tuleks aga mõelda reaalselt ning jääda mõistlikkuse piiridesse, et mitte rahaga ülemäära laristada – kuluta nii palju kui Sa endale lubada saab, kuid mitte rohkem. Peo eelarvet planeerides mõtle kolme korralduspunkti peale, mis raha neelavad – suupisted, meelelahutus ning dekoratsioonid/peokoht.
  • Vali peole stiil. Tihti muutuvad peod igavaks just seetõttu, et nad ei järgi kindlat stiili. Nii võiksid pidu planeerima hakates mõned sõbrad kokku võtta ning pisike brainstorming maha pidada – võimalusi on ju mustmiljon – kas korraldada salapärane maskipidu või hoopis dramaatiline mõrvamüsteeriumist ajendatud peoõhtu?
  • Külalistele kutseid meisterdades kasuta samuti loovust. Tänapäeva maailm on juba liigselt internetikeskne – seega usume, et palju põnevam oleks kutsututel leida oma postkastist hoopis ümbrik ilusa, omapärase kutsega, või ukse tagant pudelikiri, mille oled ise disaininud ja kujundanud. Kujutlusvõime tööle!

Ja oi, neid nippe on veel – loe edasi freshome.com veebilehelt.