Proovi 30 päeva jooksul midagi uut!

Kas sul on midagi, mida sa oled alati tahtnud teha aga… pole seda teinud?
Kalendar

Antud blogipostituse lõpus näitame teile videot ühest Google’i all töötavast spetsialistist, Matt Cuttsist, kes räägib, kuidas 30 päeva jooksul võimalikult palju uut kogeda. Nii räägib Matt lühidalt ja südamlikult oma eesmärkide püstitamisest kui ka nende täideviimisest.

Näiteks – kas sa oled tahtnud kunagi raamatut kirjutada, aga pole seda siiani suutnud? Tegelikult, kui Sa kirjutaks iga päev ainult 1667 sõna oleks 50 000-sõnaline raamat 30 päevaga valmis! Nipp on siin selles, et isegi kõige suurema väsimuse korral ei tohiks veel magama minna. Seda võib alles siis, kui nõutud sõnade arv koos on.

30-päevaga on võimalik oma ellu tuua palju huvitavat ja miks mitte seda siis proovida ?

Videot on võimalik näha siit: