LG pälvis kaks EISA auhinda

LG võitis kõrgelt hinnatud Euroopa Pildi- ja Helitehnika Assotsiatsiooni (EISA) 2011 parimate toodete valimisel kaks auhinda. LG CINEMA 3D Smart TV telerimudel 55LW650S ning 3D Blu-ray kodukinosüsteem HLX56S võitsid auhinna Euroopa 3D kodukinosüsteemi lahenduse kategoorias, LG Smart 3D Blu-ray kodukinosüsteemi mudel HX966TZ/TZW pälvis parima toote tiitli Euroopa 5.1 süsteemide kategoorias. EISA auhindu aitasid välja selgitada 50 ajakirja esindajat 19 Euroopa riigist.

LG HX966TZ kodukinosüsteem

LG Home Entertainment Company presidendi ja tegevjuhi Havis Kwoni sõnul on EISA auhinnad ettevõttele kinnituseks, et LG on Euroopas koduse meelelahutuse valdkonna liider, pakkudes tooteid ja tootefunktsioone, mis vastavad ka kõige nõudlikuma tarbija soovidele. „Oleme väga tugevalt panustanud selliste uuenduste nagu CINEMA 3D ja ruumilise heli arendamisesse. Seetõttu on EISA auhinnad meile väga suureks tunnustuseks,” lisas Kwon.

LG 55LW650S CINEMA 3D Smart TV teleriga käivad kaasas mugavad ja soodsad 3D-prillid, mis kaaluvad vaid 16 grammi. Tänu võimele konvertida 2D-pilt 3D-ks ei teki vaatajatel 3D-materjalidest puudus. Teler paistab silma ka värelusvaba ja ilma hägususeta pildiga, mida kinnitavad oma tunnustusega mainekad sertifitseerimisagentuurid Intertek ja TÜV. Terav ja värelusvaba 3D-pilt, mugavad prillid ja laiem vaatamisnurk teevad antud telerimudelist kõrgelt hinnatud kaaslase 3D meelelahutuse nautimisel.

LG 55LW650S Smart TV telerid ja LG HLX56S

LG 3D Blu-ray kodukinosüsteem HLX56S täiendab 55LW650S teleri pakutavaid võimalusi suurepärase 3D-heliga. Stiilset disaini täiendavad 4.1-kanaline helisüsteem, 430W audioväljund, juhtmevaba subwoofer ja sisseehitatud Wi-Fi ühendus.

Samuti EISA auhinna pälvinud LG 3D Blu-ray kodukinosüsteem HX966TZ/TZW on varustatud 1100W audioväljundiga. Seinale kinnitatav elegantse disainiga seade sisaldab endas HDMI ühendust, Wi-Fi Direct ja LG Smart TV funktsioone, mis avardavad toote kasutusvõimalusi veelgi.