Kõige vingema arhitektuuriga restoranid maailmas

Pühendunud gurmeetoidu armastajad usuvad, et restorani teeb heaks vaid selle toit, mida pakutakse. Siiski on tähelepanuväärne, et hea toidu huvilised on järjest enam hakanud hindama ka söögikohtade välisilmet. Nii on kerkinud järjest rohkem erineva disainiga söögikohtasid, et iga toiduarmastaja leiaks enda jaoks mõnusaima.

Järgnevalt toomegi välja mõned vingeima arhitektuuriga restoranid maailmas.

Yellow Treehouse restoran Aucklandis

Yellow Treehouse restoran Aucklandis

Selle puumajakesest restorani disain on saanud inspiratsiooni ümbritsevast muinasjutulisest keskkonnast, metsast. Nii lõigi arhitekt antud ehitise, ühendades oma loomingus intrigeeriva kujutlusvõime ning lapsiku reaalsuse.

Bei restoran Pekingis

Bei restoran Pekingis

Bei, mis hiina keeles tähendab „põhja”, on restoran, mis pakub Põhja-Aasia maitseid. Selle sisearhitektuur põhineb metsa ja raiesmiku temaatikal. Lisaks on seintel olevatel ekraanidel terastikku meenutav ääristus, mis ümbritseb restorani peasaali.

What Happens When restoran New Yorgis

What Happens When restoran New Yorgis

What Happens When on restoran, mis on mänguväljakuks seal pakutavale toidule. Antud söögikoht muudab oma siseilmet, toidumenüüd ja muusikat väga tihti. Nii saavad külastajad What Happens When restoranist pea iga kord uue elamuse.

Loe maailma vingeimatest restoranidest edasi Businessinsider.com veebilehelt.