LG tutvustas Optimus Blacki valget versiooni

LG nutitelefon LG Optimus Black White Edition ehk telefoni valge versioon on alates augusti algusest meie poelette kaunistamas. Elegantne ja stiilne nutitelefon pole siiski ainult iluasi, see kujutab endast väga hea jõudlusega Android-telefoni, millel on ka unikaalne NOVA ekraan.

LG Optimus Black (P970) Android telefon

LG Optimus Black White edition tutvustab LG uut NOVA ekraani, mis pakub optimaalset valgustatust, selgust ja täiustatud loetavust. Kõrgematel heleduse tasemetel jääb must ikka mustaks, ega muutu halliks. Tänu sellele on ka internetis surfamine varasemast mugavam. Lisaks sellele on telefoni toas kasutamise ajal energiatarve vähenenud 50% võrreldes tavaliste LCD-ekraanidega.

Kuna telefoni ekraani ja korpuse vahel pole vahesid, hiilgab telefon eriti sileda ja katkendusteta disainiga. Telefon ise on ainult 9,2mm paks ja kaalub vaid 109 grammi.

Nutitelefoni tehnilised andmed:

  • 4-tolline NOVA ekraan (eredus: 700 nitti)
  • Mõõtmed: 122 x 64 x 9.2mm
  • Kaal: 109g
  • 1GHz protsessor (Texas Instruments OMAP3)
  • Wi-Fi Direc
  • 5-megapiksline tagakülje ja 2-megapiksline esikülje kaamera
  • Gesture UI (Gyro-sensor toega)
  • 2GB mälu (microSD-ga kuni 32GB)
  • 1,500 mAh aku