Lõbusad Smardid!

Smart on üks märgilisema tähendusega tänapäeva autosid, mis oma legendaarsuse poolest võib võrdlust kannatada isegi Volkswagen Beetle’iga. Nagu ka Volkswageneid, on ka Smarte püütud isegi veel lahedamaks teha, kui nad juba on. Siinkohal toome neist ära mõned.

Smart Tank

Võimas roomikutega masin ja kes teab, võib-olla see ongi mõne kaasaja tanki prototüüp.

Monster Smart

See Smart forfun2 on loodud Daimler-Chrysleri enda poolt. Niisama, naljaviluks. Enamasti on Smart just tuntud selle poolest, et ta on nii pisike, kuid selle masina kohta on sõna „pisike” kindlasti solvav. Juba ainuüksi rattad on 140 sentimeetrise diameetriga, veljed ise on 26-tollised ja auto üldkõrgus peaaegu neli meetrit!

Lehma Smart

Kellele ei meeldiks lehmad? Ilmselgelt meeldivad nad selle auto omanikule ka. Kui sellisega karjamaal ringi sõita, ei paneks vist lehmad ise Smarti tähelegi!

Veel palju huvitavaid pitle erinevatest Smartidest leiad Oddee.com veebist.