Habemed on taas moes!

Brad Pitti habe on tagasi! Vahepeal filmi “Elu puu” (esilinastub Eestis ametlikult 9. detsembril) tõttu tükk aega puhta lõuaga käinud Pitt kasvatas habeme tagasi just õigeks ajaks. Nimelt on see üha tõusev trend, mille tuntuimatest järgijateks on George Clooney, David Beckham ja Andy Murray. Lisaks raporteerivad habemetrimmerite müügi järsust tõusust ka paljud kaupluseketid.

Vasakult: Brad Pitt, Johnny Depp, Jon Hamm

Fotograafidel on saanud küllalt kiitsakatest, poisikese välimusega modellidest. “Et globaalsest majanduskriisist välja tulla, läheb vaja terveid mehi, mitte lapsi,” ütleb ühe meesteriiete veebipoe omanik, “meie otsustasime neid oma klientidele näidata.”

Habe on klassikaline mehelikkuse sümbol. See on märk jõulisusest ja maskuliinsusest. Nooremad mehed võivad arvata, et habe teeb neid vanemaks. Samas võib habe olla ka mask – umbes nagu naistel meik.

Turundusfirma Ogilvy üks juhte Richard Ivey arvab, et aetud habemega mehed on väga lihtsasti loetavad, võib-olla isegi igavad. Viisaka, trimmitud habemetüükaga meestel on seevastu veidi rohkem karakterit – mõistmatul positiivsel viisil!

Mehed – proovige, äkki sobib see teilegi J Kel huvi habemetest pikemalt lugeda, saab seda teha Financial Times’i veebis.