Debby Reynolds paneb oksjonile oma legendaarse kleitide kollektsiooni

Näitleja Debby Reynolds paneb oksjonil müüki endale kuuluvad kostüümid, mille on filmides ja muusikalides kuulsaks kandnud sellised maailmaklassi staarid nagu Charlie Chaplin, Judy Garland, Marilyn Monroe, Leslie Caron, Barbra Streisand, Ginger Rogers, Julie Andrews ja Cyd Charisse.

Kleit

Näiteks läheb müüki Marilyn Monroe kuulus valge kleit, mida ta kandis filmis „The Seven Year Itch”. Eriti on tuntud selle filmi stseen, kus metroo tuuleiil Monroe valget kleidisaba kergitab. Samuti läheb müüki Judy Garlandi sinine kleit, mida ta kandis filmis „The Wizard of Oz” ning Charlie Chaplini kaabu filmist „Tramp”.

Oksjonile läheb ka Barbra Streisand’i kalliskividega kaunistatud varrukateta kuldne kleit, mida ta kandis filmis „Hello, Dolly”. Väidetavalt on tegemist kõige kallima kleidiga, mida on eales filmi jaoks lastud valmistatada. Samuti lähevad müüki Audrey Hepburn’i kleit filmist „My Fair Lady” ja Julie Andrews’i kostüümid filmist „The Sound of Music”.

79 aastane filmidiiva Debby Reynolds, kes mängis peaosa filmides „Singin’ in the Rain” ja „The Unsinkable Molly Brown”, on kogunud mälestusesemeid filmidest juba üle 50 aasta.

Rohkem pilte kuulsatest kostüümidest vaata Gramilano blogist.