LG tõi Eestis turule uusima 3D-tehnoloogiaga kuvarid

Nüüd on LG uued, CINEMA 3D tehnoloogiaga varustatud kuvarid LG D2342P and LG D2542P müügil ka Eestis. Tegemist on uute arvutikuvaritega, mis tänu värskele FPR-tehnoloogiale on heledama ekraaniga ning selgema, värelusvaba 3D-pildiga.

LG D2342P Cinema 3D monitor

LG kuvarite osakonna asepresidendi Si-hwan Parki sõnul on kasutajate senine skeptilisus 3D-kuvarite aadressil olnud põhjendatud. Need on olnud kallid, mitte eriti hea pildiga ning ebamugavad. CINEMA 3D kuvaritel on kõik need probleemid lahendatud eesmärgiga pakkuda kasutajatele kvaliteetsemat pilti ja mugavamat kasutamist. Lisaks ei tekita uued monitorid silmadele stressi, võimaldades ka pikaajalisemat kasutamist. Samuti on kergemad ja mugavamad ka 3D-prillid. Neil ei ole ühtegi elektroonilist elementi ning need ei vaja laadimist.

LG CINEMA 3D kuvarid hiilgavad ka ühilduvusega. Nad toetavad kõiki graafikakaarte ja enimkasutatavaid operatsioonisüsteeme. Lisaks on neil HDMI 1.4 tugi, mis teeb ühendamise teiste 3D-seadmetega eriti lihtsaks. Samuti on kuvaritel 2D-st 3D-ks muutmise funktsioon, et muuta igapäevane arvutikasutamine veelgi huvitavamaks.

Kuvaritel on nüüdsest Euroopa juhtivate testimisagentuuride TÜV ja Intertek sertifikaadid, mille kohaselt on seadmetel värelusvaba pilt. Varemalt on tavalise 3D-pildi vaatamine tekitanud inimeste silmadele stressi, väsimust ning isegi iiveldust.