LG-lt uus Blu-ray 3D-mängija

LG tutvustas uut LG BD670, mis ühendab endas 3D-meelelahutuse, LG Smart TV funktsioonid ja juhtmevaba ühildumise teiste digitaalsete seadmetega.

LG BD670 Blu-ray 3D-mängija

LG BD670 on varustatud mugava kasutajaliidesega, mis pakub kiiret ja lihtsat ligipääsu rohkele preemium-sisule, seal hulgas YouTube ja ülemaailmsete Video-on-Demand ettevõtete pakutav sisu. Seadme Smart TV funktsioon tähendab vaatajatele võimalust osa saada LG Apps rakenduste valikust, mis on spetsiaalselt loodud teleris kasutamiseks.

Kasutajad saavad alla laadida rakenduse iPodile, iPhone’ile või Android-telefonile, mis muudab iPodi või mobiiltelefoni BD670 puldiks. See võimaldab kõike, mida ka tavapärane pult – muuta heliseadeid, otsida sisu puutetundliku ekraani QWERTY klaviatuuri abil jpm.

Wi-Fi Direct võimaldab multimeedia sisu striimida otse teistesse digitaalsetesse seadmetesse ilma täiendava internetiühenduseta. Samuti on Blu-ray mängijat võimalik ühendada seadmetega DLNA kaudu.

LG BD670 spetsifikatsioonid:

  • Ÿ LG Smart TV funktsioon
  • Ÿ Sisu jagamine (DLNA, Wi-Fi Direc)
  • Ÿ Blu-ray 3D taasesitus
  • Ÿ Kiire käivitumine
  • Ÿ Lihtne sisuhaldus