LG tõi müügile noorele tarbijale mõeldud mobiiltelefoni LG T505

LG tõi hiljuti Eestis müügile noorele tarbijale mõeldud puutetundliku ekraaniga mobiiltelefoni LG T505.

LG T505 telefon

Uus mudel on varustatud mitmete multimeediavõimalustega, sh WiFi, MP3-mängija, FM-raadio, kaamera ja 3,5mm kõrvaklapi pesaga. Käes mugav mobiiltelefon on kompaktsete mõõtudega: 105 x 57,3 x 12,9 mm. 2,8-tollise QVGA täispuutetundliku ekraani (240 x 320) multikastiilis menüü muudab telefoni lapselikult lõbusaks.

Vaatamata väikestele mõõtudele on telefonis olemas Push e-post ja SN-klient. Bluetooth 2.1 on asendamatuks vahendiks andmete juhtevabaks edastamiseks. Micro SD kaardi abil kuni 4GB-ni suurendatav mälumaht võimaldab telefoni salvestada palju muusikafaile, mida tänu MP3-mängijale mugavalt kõrvaklappide kaudu kuulata saab.

Telefon on saadaval viies erinevas värvivalikus – roosas, valges, punases, veinipunases ja mustas.

LG T505 põhiomadused:

  • 2 megapiksline fikseeritud fookusega kaamera
  • 2,8-tolline QVGA ekraan
  • Edge
  • FM-raadio
  • 3,5mm kõrvaklapi pesa
  • Bluetooth V2.1 koos A2DP-ga
  • WiFi

950mAh aku