LG toob Eestis müügile uue LED LCD teleri

LG täiendab LED LCD telerite tootevalikut ja toob peagi Eestis müügile uue kitsa raami ja õhukese disainiga mudeli LG LV3550.

LG 37LV3550 LED LCD teler

Teler on saadaval 32-, 37- ja 42-tollises suurusklassis ning on varustatud LED-taustavalgustusega ekraani ja Smart Energy Saving Plus tehnoloogiaga. Picture Wizard II tagab hõlpsa pildikvaliteedi korrigeerimise tänu ekraanil asuvatele võrdluspunktidele. Need võimaldavad lihtsalt reguleerida pildikvaliteedi võtmeelemente nagu musta tooni sügavus, värv, värvitoon, teravus ja taustavalguse tugevus.

Tänu Smart Energy Saving Plus funktsioonile saab reguleerida teleri taustavalguse heledust. Screen off võimaldab välja lülitada teleri ekraani, kuid samal ajal muusikat või muud heli edasi kuulata. Standby Mode Zero lülitab teleri aga energiasäästurežiimi, kus elektritarbimist ei toimu.

Teleri tehnilised andmed:

  • Stiilne õhuke disain
  • LED
  • Picture Wizard II
  • Smart Energy Saving Plus
  • DivX HD