Cloud Girlfriend ehk unistuste tüdruksõber igaühele

„Cloud Girlfriend” on alustav ettevõte, mille idee seisneb selles, et portaal loob Sulle igati perfektse tüdruksõbra, kes saadab Sulle avalikke sõnumeid Facebookis, pannes Su sõbrad arvama, et Sul on reaalne kallim olemas, kirjutab Business Insider.

Cloud Girlfriend

„Cloud Girlfriend” ei ole lihtsalt interneti aplikatsioon, vaid põhineb tegelikel inimestel, kellega kasutajad siis Facebooki vahendusel suhtlema hakkavad.

Portaali loojate arvates aitab selline liba-tüdruksõber poistel ka tegelikkuses tüdrukuid leida, sest kui tüdrukud näevad, et mõni ilus tüdruk saadab poisile Facebook’is sõnumeid ja tahab temaga välja minna, siis ehk hakkavad ka „päris tüdrukud” poissi rohkem väärtustama.

Teisalt omistavad nad portaalile terapeutilise väärtuse – portaal aitab rahuldada inimeste sõpruse- ja lähedusvajadust. Portaal aitab kasvatada inimeste enesekindlust ning annab kogemuse selleks, kuidas käituda sarnastes olukordades ka tulevikus.

Loo oma enda perfektne liba-tüdruksõber siin.