Prada julged banaanimustrid

Üldjuhul peetakse banaane nende välimuse pärast pisut koomilisteks puuviljadeks. Kui aga keegi peaks banaani pildi panema riiete peale, siis võiks arvata, et tegemist on mingi uudse ja kummalise trendiga, mille suudavad välja kanda üksnes 20-ndates aastates ideaalse figuuriga noored.

Prada banaanid

Sellel suvel on banaan aga „suureks kasvanud”. Tänu Pradale on banaanimustritest saanud selle hooajal sümbol, mille järgi tunneb ära trenditeadliku ja küpse naise.

Kui kriitikud esmakordselt Muiccia Prada banaanimustrite kollektsiooni Milanos nägid, ei tekkinud neil küsimustki selle kohta, kas banaanid ei ole mitte halb maitse. Selle asemel pidid kõik kohalolijad tõdema, et antud kollektsioonist on tõenäoliselt saamas üks suur hitt.

Banaanimustritest loe pikemalt Guardiani kodulehelt.