LG toob peagi Eestis turule QWERTY klaviatuuriga Android-telefoni

LG toob augustis Eestis turule uue Android-nutitelefoni LG Optimus Pro (LG C660), mis on lisaks puutetundlikule ekraanile varustatud QWERTY klaviatuuriga.

LG Optimus Pro (C660) Android telefon

Google Android 2.3 opsüsteemi kasutaval LG QWERTY nutitelefonil on sarnaselt teiste Android-telefonidele ligipääs loendamatule hulgale rakendustele. E-posti kiirklahv ja 3-sammuline lihtne meilide seadistamine teeb e-kirjade lugemise kiireks ja mugavaks. Nutitelefon on varustatud ka kalendri kiirklahviga, mida saab üle interneti (Over-The-Air) sünkroniseerida Google’iga.

LG Electronics Baltimaade tütarettevõte LG Electronics Latvia juhi Hong Ju Jeoni sõnul on LG eesmärgiks vastu tulla tarbijate soovidele. „Seetõttu oleme välja töötanud sobiva lahenduse neile, kes tahavad osa saada nutitelefoni võimalustest lisaks puutetundlikule ekraanile ka QWERTY klaviatuuriga varustatud telefoniga. Uus LG Optimus Pro ühendab endas kasutusmugavuse ja kauni välimuse,” lisab ta.

LG Optimus Pro toetab Adobe Readerit ja tänu Docmasterile ka MS Office’it. Nutitelefon tuleb müügile mustas, tumehallis ja valges värvivalikus.

LG Optimus Pro tehnilised andmed:

  • 2,8-tolline QVGA ekraan
  • QWERTY klaviatuur
  • Sagedus: QUAD Band/ EDGE
  • 1,500mAh aku
  • Google Android 2.3 Gingerbread
  • 3 megapiksline kaamera
  • Video: H.264/MPEG4
  • Audio: MP3, AMR, AAC, AAC+
  • WIFI, GPS