Parimad lõpukingiideed

Paljud noored on peagi lõpetamas oma haridusteed ning gümnaasiumid ja ülikoolid valmistuvad lõpuaktusteks. See on aga kindlasti tõstatanud küsimuse, mida kinkida nendele värsketele, tarkusest pakatavatele lõpetajatele.

Järgnevalt toomegi teieni mõned lõpukingiideed:

Sularaha või kinkekaart

Lõpetamist

Ei, raha ega kinkekaart pole veel kedagi ära tüüdanud. Ning kui aus olla, siis noored tõesti tahavadki sellelaadset kingitust kõige rohkem, sest paljudel on tehtud kindlasti edasiõppimise plaanid või võetud suund hoopis piiri taha, et minna ning avastada maailma. Seega, raha on alati tarvilik kingitus!

Arvuti (sh. sülearvuti, tahvelarvuti)

Seda juhul, kui lõpetajal veel endal arvutit ei ole. Sel juhul on kingitus igatpidi kasulik, sest arvuti on hea abimees nii edasiõppimise plaanide kujundamisel kui töö leidmisel.

Mööbel

Jah, mööbel, sest paljudel koolilõpetajatel on peagi vaja rentida korter ning mõne mööblitüki omamine tuleb seejuures kindlasti kasuks. See on asi, mis on vajalik, kuid mida enamus koolilõpetajaid endale kohe lubada ei saa.

Uuri ka teisi lõpukingiideid HubPages veebilehelt.