LG Optimus Black nutitelefone kaunistab Keith Haring’i julge looming

LG tõi koostöös Keith Haring’i Fondiga turule maailma kõige õhema ja kergema Android-tüüpi nutitelefoni LG Optimus Black, mida kaunistavad kuulsa New Yorgi popkunstniku Keith Haring’i teosed.

LG Optimus Black (P970) Android telefon

Koostöö eesmärgiks ongi tuua inimeste ellu rohkem kunsti. Keith Haring inspireeris tervet maailma oma energiliste ja värviliste töödega. Nüüd on kaks tema julge disainilahendusega teost ka LG Optimus Black nutitelefonide tagakaanel.

Haring kasutas sageli oma teoseid, et läbi kunsti tõmmata inimeste tähelepanu ühiskonna sotsiaalsetele probleemidele. Pärast AIDS-i diagnoosi saamist asutas ta 1989.aastal Keith Haring’i Fondi, mille missiooniks on Haring’i ideaalide ellu viimine, muuhulgas puudust kannatavate laste ning AIDS-i-teemaliste uurimuste toetamine.