LG toob Eestis müügile uue DVD kodukinosüsteemi LG HT906TA

Eestis tuleb peagi müügile LG uus DVD kodukinosüsteem LG HT906TA, mille orienteeruvaks hinnaks saab olema 349 eurot.

LG HT906TA kodukinosüsteem

LG HT906TA võimaldab tänu 1100-vatisele audioväljundile ja 1080p ülesskaleerimise toele parimat võimalikku pildi- ja helikvaliteeti. Kasutajad saavad lihtsa nupuvajutusega salvestada materjale CD-lt, raadiost vms otse mälupulgale. USB Plus funktsioon võimaldab esitada läbi USB 2.0 JPEG, MP3, WMA ja Divx video faile. Samuti on seade varustatud sisseehitatud iPodi ja iPhone’i doki, Bluetoothi ja kahe HDMI sisendiga.

LG Sound Gallery tehnoloogia toetab võimalust valida 7 erineva helirežiimi vahel valida kõige sobivam lahendus, mis arvestab nii ruumi kui ka esitletavat materjali. Tänu Bluetooth 2.0 funktsioonile on võimalik nautida muusikafaile kasutaja mobiiltelefonist või MP3-mängijast läbi kodukinosüsteemi. Kahe HDMI sisendi abiga saab seadet ühendada HD mängukonsooli ja Blu-ray mängijaga.

LG HT906TA põhiomadused:

  • Võimsus: 1100 W
  • 5.1-kanaline heli
  • Seinale kinnitatavad kõlarid
  • 1080p täisHD ülesskaleerimine
  • Simplink HDMI
  • iPod /iPhone ühendamine ja laadimine
  • USB Direct salvestus ja taasesitus
  • LG Sound Gallery