Michio Kaku maailm

Dr Michio Kaku on teoreetiline füüsik, bestselleri autor ning teaduse populariseerija. Lisaks on Dr Kaku stringiteooria üks asutajaid. Stringiteooria eesmärgiks on anda ühtne kirjeldus kõikidest asjadest ning peamistest universumi jõududest.

Michio Kaku

Tema raamat „The Physics of the Impossible” räägib sellest, kuidas ulmetehnoloogia võib tõesti tulevikus võimalikuks saada. Tema teiste raamatute hulka kuuluvad veel „Hyperspace: A Scientific Odyssey Through Parallel Universes”, „Time Warps”, „Tenth Dimension”, mis valiti The New York Times’i ning Washington Post’i 1994. aastal üheks parimaks teaduslikuks raamatuks ning „Parallel Worlds: A Journey Through Creation, Higher Dimensions, and the Future of the Cosmos”, mis oli Samuel Johnson’i auhinna üks finalistidest.

Loe Dr Michio Kaku’st edasi Gerald Celente Channel’i blogist.