Stiilimootor

Ralph Lauren on söömas hommikusööki inglisepärases Ralph’s restoranis, mis asub tema Boulevard Saint Germain’i esinduspoe esimesel korrusel. Härra Lauren ning tema naine Ricky on Pariisis, et avada “L’Art de l’Automobile: Chefs-d’Oeuvre de la Collection Ralph Lauren” näitus Louvre’i kuulsas Musée des Arts Décoratif muuseumis, mis saab disaineri 17 klassikalise auto uueks koduks kuni augustini.

Ralph Laurenil

Ralph Laurenil on palju hämmastavaid autosid, hetkel kokku umbes 60, mis kõik asuvad tema uues supergaraažis New Yorgi Westchester County’s. Seejuures ei pea Lauren end kollektsionääriks: „Autod on minu jaoks emotsionaalne armastus. Ma ostan autosid, sest need on romantilised ja ilusad.”

Ferrari 250 Testa Rossa

Laureni garaaž on koduks sellistele ajalooliselt tähtsatele masinatele nagu Scaglietti kerega Ferrari 250 Testa Rossa (1958), Touring-tüüpi Alfa Romeo 8C 2900B spider (1938), haruldane sulam-kerega Mercedes-Benz 300SL Gullwing (1955) ning sulam-kerega Jaguar XKSS (1957).