LG IPS-paneeliga kuvarid nimetati TIPA poolt parimateks

LG SUPER LED IPS-paneeliga kuvarid IPS231 ja IPS236 pälvisid rahvusvaheliselt fotograafiaajakirjade ühenduselt TIPA algajatele fotograafidele mõeldud parimate kuvarite tiitlid.

LG IPS231 ja LG IPS236 IPS monitor

TIPA žürii leidis, et auhinnatud LG kuvarid paistavad silma täpse värvieralduse ja laia vaatenurga poolest, mida täiendavad LED-taustavalgustus ja IPS-paneelid. Samuti toodi tugevusena välja kuvarite soodne hind. Nimetatud omadused on kuvarite puhul kõrgelt hinnatud asjaarmastajate ja entusiastide seas, sest võimaldavad kasutajal nautida kuvariekraani vahendusel videoklippe ja fotosid nende maksimaalses kvaliteedis.

LG Home Entertainment Company monitoride üksuse asepresidendi Si-hwan Parki sõnul on LG olnud IPS-paneelide tehnoloogia arendajate seas esimeste seas, mistõttu on selles valdkonnas tunnustus ettevõtte jaoks väga oluline. “Oleme veendunud, et LED LCD tehnoloogia on kuvarite järgmine suur trend,” lisas ta.

Fotograafiaajakirjadest koosnevasse Technical Image Press Association’isse (TIPA) kuulub täna 29 ajakirja 13 riigist üle maailma. Igal aastal auhindab TIPA 40 viimase 12 kuu jooksul turule tulnud toodet, võttes arvesse toodete innovaatilisust, töökindlust, disaini, kasutussõbralikkust, hinna ja võimekuse suhet ning muid omadusi.