LG uued CINEMA 3D telerid nüüd Eestis müügil

LG tõi Eestis müügile uued CINEMA 3D telerite mudelid LG LW650S, LG LW570S, LG LW5500 ja LG LW4500, mis on tähelepanuväärsed varasemast veelgi teravama ja värelusvaba 3D-pildi, mugavate prillide ja laiema vaatamisnurga poolest. Telerite hinnad jäävad vahemikku 799 kuni 2799 eurot.

LG 42LV5500 Smart TV teler

LG LW650S paistab silma värelusvaba ja ilma hägususeta pildiga. Ekraanil olev polariseerutud kate eraldab vasakule ja paremale silmale mõeldud kujutised, mis liidetakse üheks pildiks mugavates 3D-prillides. Sellise uuendusega on CINEMA 3D-teler leidnud maailma esimese 3D-telerina tunnustuse mainekatelt sertifikaadiagentuuridelt Intertek ja TÜV.

Tänu sujuvale pildile on LG LW650S suutnud viia miinimumini silmade väsimustunde tekkimise võimaluse, mis võivad 3D-telerite vaatamisel ilmneda. See tähendab, et vaatajad saavad 3D-sisu nüüd nautida ajaliselt palju kauem ja märgatavalt mugavamalt. Teleriga käivad kaasas ka mugavad ja soodsad 3D-prillid, mis kaaluvad vaid 16 grammi ja ei sisalda ühtegi elektrilist osa, mistõttu on need vabad elektromagnetkiirtest ja ei vaja kunagi uuesti laadimist. Tänu võimele konvertida 2D-pilt 3D-ks ei teki vaatajatel 3D-materjalidest puudus.

LG LW570S ja LG LW5500 peamisteks omadusteks on LED PLUS tehnoloogia, CINEMA 3D ja LG Smart TV. LED taustavalgustusega õhuke ekraan ja Spot Control tehnoloogia võimaldavad vaatajani tuua ülimalt selge ja elutruude värvidega pildi. LG Smart TV teeb lihtsasti kättesaadavaks terve hulga nii kohalikke kui globaalseid kõrgkvaliteetse teleprogrammi pakkujaid, aina kasvava valikuga LG rakendusi, interaktiivseid mänge ja VOD teenuseid. Mõlemad mudelid on varustatud ka kergete ja ilma patareideta toimivate 3D-prillidega, samuti on mudelid võimelised konvertima 2D-pilt 3D-ks.

LW650S põhiomadused (42”, 47”, 55″):

 • 3D teler (CINEMA 3D)
 • Värelusvaba (Intertek / TÜV certification)
 • Ilma hägususeta
 • Kerged ja mugavad prillid
 • 3D Light Boost tehnoloogia
 • Lai vaatamisnurk
 • 2D konvertimine 3D-ks
 • Smart TV
 • LED Plus
 • Micro Pixel Control
 • TruMotion 200Hz
 • DLNA/WiFi/DVR valmidus
 • DivX Plus / HD
 • Smart Energy Saving energiasäästusüsteem

LW570S põhiomadused (32”, 42”, 47”, 55″):

 • 3D teler (CINEMA 3D)
 • Värelusvaba (Intertek / TÜV certification)
 • Stiilne disain, kitsas raam
 • LED Plus
 • TruMotion 100Hz
 • 2D konvertimine 3D-ks
 • Smart TV
 • Picture Wizard II
 • DLNA/WiFi/DVR valmidus
 • Smart Energy Saving Plus energiasäästusüsteem
 • DivX HD Plus

LW5500 põhiomadused (32”, 42”, 47”, 55“):

 • 3D teler (CINEMA 3D)
 • Värelusvaba (Intertek / TÜV certification)
 • Stiilne disain, kitsas raam
 • LED Plus
 • TruMotion 100Hz
 • 2D konvertimine 3D-ks
 • Picture Wizard II
 • Smart TV
 • DLNA/WiFi/DVR valmidus
 • Smart Energy Saving Plus energiasäästusüsteem
 • DivX HD Plus

LW4500 põhiomadused (32”, 42”, 47”, 55″):

 • 3D teler (CINEMA 3D)
 • Värelusvaba (Intertek / TÜV certification)
 • Stiilne disain, kitsas raam
 • LED Plus
 • TruMotion 100Hz
 • 2D konvertimine 3D-ks
 • Picture Wizard II
 • DLNA/WiFi/DVR valmidus
 • Smart Energy Saving Plus energiasäästusüsteem
 • DivX HD