Hollywoodi kuulsused on LG CINEMA 3D teleritest vaimustuses

LG Electronics tutvustas koostöös oma sõsarettevõtte LG Display’ga Oscarite eelõhtul, 2011 Independent Spirit Awards üritusel Los Angeleses, Californias oma uue generatsiooni 3D telerit – LG CINEMA 3D, millega tegid muuhulgas tutvust ka paljud Hollywood’i staarid. Selle üritusega tõusis LG alles arenevas 3D telerite kategoorias esimeseks.

Ben Stiller, Samuel L. Jackson, Nicole Kidman, Jamie Fox ja Jane Lynch

Kuulsad Hollywoodi staarid Ben Stiller, Samuel L. Jackson, Nicole Kidman, Jamie Fox ja Jane Lynch olid ühed esimestest, kes said uusi LG CINEMA 3D telereid testida, sest nad kandsid Spirit Awards sinise vaiba üritusel vastavaid LG CINEMA 3D prille.

LG Cinema 3D teler

Äärmiselt huvitav oli näha kuulsuste reageeringut LG uuele tehnoloogiale, kui nad said otse sinisel vaibal heategevuse korras testida LG seadmeid toetamaks Project: Involve nimelist programmi. Sellele uuele LG 3D stipendiumile pandi alus eesmärgiga harida areneva tehnoloogia vallas ka tulevasi filmitegijaid. Lisaks nägid üle 1440 osaleja ka auhinnaprogrammi ajal selleteemalist kaheminutilist 3D videoklippi, mida kanti üle Independent Film Channel kanalil. Samuti oli ürituse lavataguses osas avatud ametlik LG CINEMA 3D Presenter Gift Lounge salong, kus kuulsustel ning VIP-külalistel oli võimalik kogeda erinevusi LG CINEMA 3D teleri ja tavalise 3D teleri vahel.

Vera Farmiga testib uut LG CINEMA 3D telerit.