KATUSEKINO: Vabaõhu välikino katuseterrassil Tallinna südames

Euroopa kultuuripealinn Tallinn 2011 raames on võimalik kõikidel filmisõpradel nautida Tallinna südalinnas Viru Keskuse katuseterrassil uudset kino.

Mis oleks veel parem koht nautida sumedaid õhtuid koos lummavate kinoelamustega kui mitte avar katuseterrass linnasüdames?

Katusekino

Katusekino on Eesti esimene regulaarne välikino vabas õhus, pakkudes unikaalset võimalust vaadata Tallinna pilvepiiril väärtfilmivalikut aegumatust filmiklassikast, keelatud filmidest ja dokkidest, skandaalsest kinost ning friigi- ja kultusfilmidest värskelt valminud linateosteni.

Kinoseansid toimuvad seitsmel päeval nädalas ning on jagatud vastavalt nädalapäevadele erinevateks teemadeks, kultusfilmidest Hollywoodi klassikani, retrospektiividest valitud filmiprogrammideni. Programmi panevad kokku Eesti filminduse parimad tegijad, kaalukas osa valikutest valmib koostöös Pimedate Ööde Filmifestivali programmimeeskonnaga.

Tutvu katusekino ning sealse filmiprogrammiga nende kodulehel, katusekino.ee.