LG kütab huvi üles uute 3D teleritega

LG tutvustab homme, 21. aprillil Pariisis oma uut CINEMA 3D telerite tooteseeriat ning teatab ühtlasi kavatsusest kasutada igati ära oma liidripositsiooni 3D tehnoloogias. Mitmekesises CINEMA 3D tootesarjas on kasutusel uuenduslikud CINEMA 3D tehnoloogiad, mis on tähelepanu pälvinud varasemast veelgi värvikama, teravama ja virvendusevaba 3D-pildiga.

James Cameron

Olles ootusärev 3D tehnoloogia arengus ees ootavate muutuste osas, tervitas LG ka Avatari režissööri James Cameroni aprilli alguses Las Vegases National Association of Broadcasters (NAB) üritusel peetud kõnet polariseeritud klaaside eelistest „3D tehnoloogia toomisel kodudesse”.

James Cameron

LG CINEMA 3D TV tehnoloogia tugineb passiivprillides kasutavatel polariseeritud klaasidel, lubab selgemat ja värelusevabat 3D pilti. CINEMA 3D-teleri ruumilise pildi kvaliteedi üheks tagajaks on Film Patterned Retarder (FPR) tehnoloogia, mis lisab LCD-ekraanile veel ühe uue polariseeruvat valgust suunava kile kihi, mis võimaldab ekraanilolevaid kujutisi optimeerida mõlema silma jaoks.

„Hetkel toimuv lahing 3D tehnoloogia kuvarite tootjate seas keskendubki eelkõige just kallite aktiivprillide ja FPR tehnoloogiate erisustele,” ütles LG Electronics Home Entertainment Company president ja tegevjuht Havis Kwon. „LG’s CINEMA 3D TV keskendub ekraanile lisatud kihile ja on tänu sellele lahendusele vaba konkurentidega seostatavatest probleemidest kallite ja ebamugavate prillide kasutamisel.” Uus LG CINEMA 3D tehnoloogia pole mitte ainult mugavam ja kättesaadavam tarbijatele, vaid ka kuvatud pilt on heledam, selgem ja virvendusvaba.

Cinema 3D telerite maailma esmaesitlus toimub 21 aprillil 2011 Le Grand Palaisis Pariisis.