2011. aasta Vormel 1 hooaeg sai avapaugu

Eelmisel nädalavahetusel algas taaskord uus Vormel 1 hooaeg ja seejuures veel eriti edukalt Red Bulli sõitjale ja hetkel veel maailmameistri tiitlit kandvale Sebastian Vettelile. Juhtides terve sõidusõidu käigus langes Austraalia Grand Prix‘l tema järel ka ruudulipp, mis tähendas esimest võitu sellel hooajal.

Vormel 1

Saksamaalt pärit ja läbi ajaloo kõige noorem Vormel ühe tšempion Vettel seljatas briti Lewis Hamiltoniga, kes võttis lõpptulemusel teise koha. Renault’l sõitev Vitaly Petrov tegi omamoodi ajalugu, kuna finišis kolmandaks jäädes oli ta esimene venelane ajaloos, kes jõudnud Vormel 1 sarjas võitjate poodiumile. Neljandana lõpetas Ferraril sõitev Fernando Alonso, mille tulemusel olid kõik esimesed 4 kohta hõivanud erinevad tiimid.

Vormel 1

Kolmandat hooaega järjest oli kõigil kommentaatoritel ja fännidel võimalik toimuvat jälgida LG kuvaritelt, mis olid paigutatud kõikjale ümber raja. LG on taaskord Vormel ühe ametlik globaalne partner, mistõttu oldi suurelt esindatud nii Vormel 1 pressikeskuses kui kommentaatorite boksides.

Järgmise sihtkohana jõuab Vormel 1 Kuala Lumpurisse, kus toimub 8-10. aprillini Vormel 1 2011. aasta Grad Prix järgmine sõit.