LG toob Eestis müügile uued LED LCD telerid

LG täiendab aprillis LED LCD telerite valikut ja toob Eestis müügile LG LV570S, LG LV5500, LG LV4500 ja LG LV2500 seeria mudelid. Uued LG LED LCD kõrglahutusega õhukese disaini ja kitsa raamiga telerid laiendavad meelelahutusvõimalusi tänu varasemast paremale pildikvaliteedile ja paindlikule ligipääsule on-demand sisule. Võrreldes LCD-teleritega paistavad uued telerid silma väiksema energiatarbimisega.

LG 42LV5500 Smart TV LED teler

Kõrge kontrastsuse ja täis-HD resolutsiooni toega LG LV570S on varustatud LED Plus tehnoloogiaga. See ühendab endas õhukese LED-taustavalgustusega ekraani ja Spot Control funktsiooni, mis tagavad üliterava ja kristallselge pildi elutruude värvidega. Teler on varustatud TruMotion 100 Hz tehnoloogiaga, mis tagab spordi- ja filmisõprade rõõmuks terava pildi ka kõige kiirematel stseenidel. Samuti on teler varustatud LG Smart TV funktsiooniga, mis teeb teleri kaudu võimalikuks ligipääsu interneti sisule ja rakendustele lihtsa ning mugava kasutajaliidese abiga.

LG LV5500 ja LG LV4500 pakuvad LED-tehnoloogiale omast eredat ja selget pildikvaliteeti, mida täiendavad sügavad ja tõetruud värvid. Samuti on telerid varustatud TruMotion 100 Hz tehnoloogiaga. Lisaks on LV5500 seeria mudelitel LG Smart TV funktsioon.

LG LV2500 seeria telerid võimaldavad LED-tehnoloogiat nautida ka väiksema diagonaaliga teleritel. LED-taustavalgustuse ja 10 000 000 : 1 dünaamilise kontrastsuse ja 720p HD pildikvaliteediga telerid on varustatud ka Intelligent Sensor ja Smart Energy Saving tehnoloogiatega.

Teleriseeriate tehnilised andmed:

LG LV570S

 • Õhuke INFINIA disain ja kitsas raam
 • LED Plus
 • TruMotion 100Hz
 • Picture Wizard II
 • Smart TV
 • DLNA/WiFi
 • Smart Energy Saving Plus
 • DivX HD Plus

Valikus 32, 37, 42, 47 tolli suuruse diagonaaliga mudelid

LG LV5500

 • Õhuke INFINIA disain ja kitsas raam
 • LED
 • TruMotion 100Hz
 • Picture Wizard II
 • Smart TV
 • DLNA/WiFi
 • Smart Energy Saving Plus
 • DivX HD Plus

Valikus 22, 26, 32, 37, 42 ja 47 tolli suuruse diagonaaliga mudelid

LG LV4500

 • Õhuke INFINIA disain ja kitsas raam
 • LED
 • TruMotion 100Hz
 • Picture Wizard II
 • DLNA/WiFi
 • Smart Energy Saving Plus
 • DivX HD Plus

Valikus 32, 37, 42 ja 47 tolli suuruse diagonaaliga mudelid

LG LV2500

 • Õhuke INFINIA disain ja kitsas raam
 • LED
 • HD TV
 • Picture Wizard II
 • Smart Energy Saving Plus
 • DivX HD

Valikus 32, 26, 22 ja 19 tolli suuruse diagonaaliga mudelid