Maailma esimene kahetuumaline nutitelefon tuleb Eestis müüki aprillis

LG toob alates märtsist Euroopas turule maailma esimese kahetuumalise nutitelefoni LG Optimus 2X (P990), Eestis jõuab telefon müügile aprillis.

LG Optimus 2X (P990) Android telefon

Kahetuumalise NVIDIA Tegra 2 protsessoriga varustatud LG Optimus 2X teeb kasutajatele veebilehitsemise ja erinevate rakenduste kasutamise senisest veelgi kiiremaks ja sujuvamaks. LG Electronics Mobile Communications Company tegevdirektori ja presidendi dr. Jong-seok Parki sõnul on uue nutitelefoni kiirus, graafika ja uuenduslikud rakendused (nt HDMI mirroring) need omadused, mida Euroopa tarbijad hindavad kõige enam. „Optimus 2X turuletulekuga juhatame sisse LG nutitelefonide jaoks väga olulise aasta nii Euroopas kui ka mujal maailmas,” lisas ta.

LG Optimus 2X pakub 1080p HD kvaliteedis video taasesitust. Telefon on varustatud HDMI mirroring rakendusega, mis võimaldab telefonis olevat sisu nautida näiteks suure teleri või arvutikuvari ekraanil. Tänu sellele rakendusele ja gyro sensorile saab otse LG uuest nutitelefonist mängida mänge suuremal ekraanil, mis oma kvaliteedilt ei jää alla mängukonsoolide võimalustele.

LG Optimus 2X (P990) Android telefon

LG Optimus 2X on esimene mobiiltelefon, mis pakub 7.1-kanalist virtuaalset ruumilist heli, tänu millele saab telefoniga nautida kinoga sarnast helikvaliteeti. Telefon ühildub juhtmevabalt ka kõigi DLNA (Digital Living Network Alliance) toega seadmetega.

LG Optimus 2X (P990) Android telefon

LG Optimus 2X tehnilised andmed:

 • 1 GHz kahetuumaline protsessor NVIDIA Tegra 2
 • 1080p MPEG-4/H.264 taasesitus ja salvestamine
 • 4-tolline WVGA ekraan
 • 8 megapiksline tagakülje ja 1,3 megapiksline esikülje kaamera
 • 7.1-kanaline virtuaalne ruumiline heli
 • 8GB mälu (microSD-ga kuni 32GB)
 • Micro-USB ühendus
 • 1500 mAh aku
 • HDMI mirroring
 • Adobe Flash Player 10.1 tugi
 • LG Optimus 2X tuleb esialgu müügile Android 2.2-ga, kuid peatselt uuendatakse see Android 2.3-le.

LG Optimus 2X (P990) Android telefon