Uus LED-kuvarite seeria LG E41 nüüd Eestis

LG toob märtsi jooksul Eestis müügile LED LCD kuvarite seeria LG E41, mis kasutab pildikvaliteeti ohvriks toomata teiste LED kuvaritega võrreldes märgatavalt vähem elektrienergiat. Eestis jõuavad müügile 19-, 22- ja 23-tollise diameetriga kuvarid.

LG E2341 LED monitor

Kuni 25%-line energiasääst on võimalik tänu kuvaris kasutatavale SUPER Energy Saving tehnoloogiale, mis vähendab heledust ilma, et ekraanil olevate kujutiste eredus väheneks. Selle protsessi jooksul tekkivat pildimüra aitab vähemaks võtta f-Engine (RCM&ACE). Kõige selle tulemusena taasluuakse kujutised ilma pildikvaliteeti ohverdamata märksa väiksema energiakuluga.

Tänu LED taustavalgustusele arasemast eredam ja värvid selgemad. Mega Contrast Ratio pakutav väga kõrge kvaliteediga kontrastsus võimaldab välja tuua ka väiksemad värvitooni erinevused.

LG E2241 LED monitor

Lisaks säästlikule elektritarbimisele eristuvad õhukese disainiga LG E41 sarja kuvarid ka oma keskkonnasõbralikkuse poolest. Kuvarites on kasutusel loodussõbralik LED taustavalgustus, tooted on pälvinud EPA (USA energiatõhususe standard) ja EPEAT (USA keskkonnasõbralike elektroonikaseadmete register) tunnustused.