Uus pööratavate kõlaritega kodukinosüsteem LG-lt

LG tõi äsja Eestis müügile multifunktsionaalse ja kompaktse kodukinosüsteemi LG HB45E, mis on varustatud 2.1-kanalise helisüsteemi ja sisseehitatud Blu-ray mängijaga. Kodukinosüsteemi orienteeruvaks hinnaks on 399 eurot.

LG HB45E kodukinosüsteem

LG HB45E pööratavad kõlarid (esikõlarite ülemist osa võib keerata vastavalt soovile paremale või vasakule) ja võimas subwoofer pakuvad parimat võimalikku helikvaliteeti. Seda toetab ka LG Sound Gallery tehnoloogia, mis võimaldab valida 7 erineva helirežiimi vahel valida kõige sobivam lahendus, mis arvestab nii ruumi kui ka esitletavat materjali.

LG uus kodukinosüsteem on varustatud BD Live 2.0 funktsiooniga, mis pakub ligipääsu Blu-ray filmide täiendavale materjalile. Samuti on seadmes NetCasti funktsioon, mis avab lisavõimalused meelelahutussisu nautimiseks. Läbi interneti pääseb seadmega ligi YouTube’ile, Facebookile ja Twitterile ning lisaks saab Picasa kaudu fotosid vaadata ja AccuWeatherist ilmateadet jälgida. LG HB45E ühildub kõigi DLNA või CIFS toega seadmetega, mis teevad mugavalt kättesaadavaks ka arvutitesse ja muudesse seadmetesse salvestatud filmi-, muusika-, foto- ja muud failid.

LG HB45E kodukinosüsteem

LG HB45E pälvis Euroopa Pildi- ja Helitehnika Assotsiatsioonilt (EISA) 2010-2011 parima kompaktse kodukinosüsteemi auhinna. EISA hindas uue LG kodukinosüsteemi puhul kõige enam kõrget helikvaliteeti, mis on ühendatud stiilse välise kere ja soodsa hinnaga. EISA auhinnad valib välja mainekas ajakirja toimetajatest koosnev ekspertide kogu.

LG HB45E põhiomadused:

 • Võimsus: 400 W
 • 2.1-kanaline heli
 • Kompaktne disain
 • Vastuvõtjat saab paigaldada kas vertikaalselt või horisontaalselt
 • Pööratavad kõlarid
 • LG Sound Gallery
 • BD-Live ja Bonus View
 • NetCast: YouTube, Picasa, AccuWeather
 • Muusikatuvastuse funktsioon Gracenote
 • Blu-ray plaatide taasesitus 1080p täis-HD
 • DLNA/CIFS ühilduvus
 • USB salvestus ja taasesitus
 • MP3-mängija laadimine USB kaudu
 • iPod /iPhone ühendamine ja laadimine
 • DivX HD/MKV taasesitus
 • Välise kõvaketta sisu taasesitus (FAT32, NTFS)