LG-lt uus kodukinosüsteem

Märtsis tuleb Eestis müügile LG uus 3D Blu-ray kodukinosüsteem LG HX995TZ, mis paistab silma laiade kasutusvõimaluste ja elegantse disaini poolest. LG 3D-telerite võimalusi täiendav uus kodukinosüsteem HX995TZ pakub võimalust nautida 3D-formaadis filme või teleprogramme koos suurepärase helikvaliteediga. HX995TZ ühildub juhtmevabalt kõigi DLNA või CIFS toega seadmetega, mis teevad mugavalt kättesaadavaks arvutitesse ja muudesse seadmetesse salvestatud failid.

LG HX995TZ 3D Blu-ray kodukinosüsteem

1100W võimsust tagab rikkaliku ja võimsa heli, mida on võimalik LG Sound Gallery abil kuulata 7 erineval helirežiimil. Tänu sisseehitatud WiFile on süsteemil võimalik kasutada NetCastTM veebisisu. Süsteemi juhtmevaba subwooferi saab kasutaja paigaldada ruumis just sinna, kuhu soovib.

LG HX995TZ põhiomadused:

 • 3D Blu-ray plaatide taasesitus
 • 1100W
 • Seinale paigalduse võimalus
 • Juhtmevaba subwoofer
 • Sisseehitatud Wi-Fi / NetCastTM / DLNA / CIFS
 • LG Sound Gallery
 • 2 HDMI in ja 1 HDMI out pesad
 • USB salvestamine ja taasesitus
 • DivX HD / MKV / väline HDD taasesitus
 • BD Live / muusikatunnus Gracenote’i poolt
 • iPhone’i ja iPod’i taasesitus ja laadimine
 • LG SIMPLINK pult
 • TV Sound ez Setup