LG-l plaan tõusta nutitelefonide liidriks

LG andis Mobile World Congressil teada, et soovib sel aastal müüa 150 miljonit mobiiltelefoni. Selle numbri sees on ka 30 miljonit nutitelefoni.

LG Optimus 3D (P920) Android telefon

LG Mobile Communications Company presidendi ja tegevjuhi Jong-seok Parki sõnul on LG kõik oma ressursid suunanud sellele, et pakkuda väga laia valikut nutitelefone kõigile kasutajatele. Käesoleval aastal suurenevad investeeringud teadus- ja arendustegevustesse ning turule tuleb 20 uut LG nutitelefoni mudelit. „See aasta saab olema meie jaoks määrava tähtsusega ning teame, et paljude silmad on meie tegemistele suunatud. Loodame neile mitte pettumust valmistada,” selgitas ta.

Eesmärgiga pakkuda tarbijatele suurepärast mobiiltelefonide valikut, toetub LG uute mudelite arenduses tehnoloogilistele uuendustele, tuues turule kahetuumalisi nutitelefone, mis on varustatud 4G LTE ja 3D tehnoloogiatega. Samuti on LG eesmärgiks parandada läbi erinevate partnerluste sisu ja teenuseid, mille tulemusena täieneb LG Apps uute 3D-mängude ja -klippidega.

Praegu Barcelonas toimuval Mobile World Congressil tõi LG avalikkuse ette maailma esimese 3D-nutitelefoni LG Optimus, mis suudab salvestada, näidata ja jagada 3D-sisu. Samuti esitles ettevõte ka oma esimest 8,9 tolli suuruse ekraani ja kahetuumalist protsessoriga tahvelarvutit LG Optimus Pad, mis on varustatud tahvelarvuti jaoks kohandatud uusima Android 3.0 Honeycomb opsüsteemiga.