CES 2011

Jaanuari alguses Las Vegases toimunud tarbeelektroonikamess CES 2011 tõi külastajateni taaskord viimased trendid ja innovatsioonid tehnikamaailmast. Ka LG Electronics oli messil suurejooneliselt esindatud, tutvustades oma kõige uuemaid tehnoloogilisi saavutusi. Messikülastajad said esmakordselt tutvuda uue üliõhukese nutitelefoniga Optimus Black ning näha oma silmaga ja ilma prille kasutamata 4,3-tollist 3D ekraani. Samuti esitles LG esmakordselt kahetuumalise Tegra 2 protsessoriga nutitelefoni LG Optimus 2X ning uut sülearvutit LG Xnote Notebook. Järgnevalt toomegi teieni pildigalerii messi meeldejäävamatest hetkedest.

LG Smart TV teler, CES 2011

LG Smart TV teler, CES 2011

LG Optimus Black (P970) Android telefon, CES 2011

LG Optimus 3D (P920) Android telefon, CES 2011

Nvidia, CES 2011

LG sülearvutid