Legendaarse helilooja Ennio Morricone looming nüüd uutes LG nutitelefonides

Filmidele tunnusmuusikat kirjutav maailmakuulus helilooja Ennio Morricone on valmis saanud eksklusiivse helinate kollektsiooniga LG nutitelefonidele. Esimene omataoline helinate kollektsioon sisaldab nii uut loomingut kui ka varasemaid, tuntud filmides nagu Cinema Paradiso, The Mission ja Love Affair kõlanud teoseid.

LG Optimus 2X (P990) Android telefon

Morriconelt spetsiaalselt LG-le loodud 15 telefonihelinat ja 10 tema kõige tuntumat filmimuusikapala hakkavad olema kõigis uutes turule tulevates LG nutitelefonide mudelitest. Neist esimene on esimene kahetuumaline nutitelefon LG Optimus 2X, mis jõuab Euroopas müügile jaanuaris.

Lisaks 25 muusikapalast ja telefonihelinast koosnevale kollektsioonile plaanib LG välja tuua ka hulga Morriconega seotud rakendusi, sh pildid ja videoklipid, mida saab LG Application Store’ist (www.lgapplication.com) tasuta alla laadida alates järgmisest aastast.

Itaaliast pärit Ennio Morricone on üks viljakamaid ja mõjukamaid filmimuusika loojaid maailmas. Ta on oma silmapaistva karjääri jooksul loonud ja orkestreerinud muusikat rohkem kui 500-le filmile ja telesaatele. Morricone on oma karjääri jooksul võitnud kaks Grammy auhinda ning olnud viiel korral Oscari nominantide hulgas.