Jagades lootust

Ühel päeval saabus LG Korea kontorisse pakk Etioopiast, mis kandis endaga lootuse sõnumit. Pakk sisaldas fotosid ja videoklippe Etioopia lastest, kes olid kaamerate ees siltidega, millele oli kirjutatud „Thank you, LG.“ See oli nende laste viis kõige liigutavamal moel näidata üles oma tänutunnet LG Lootuse Kooli projekti kohta, mille eesmärgiks on parandada haridustingimusi mõnedes maailma kõige vaesemates kohtades.

Etioopia on juba kaua võidelnud vee- ja toidupuudusega ning rohkem kui 40% elanikkonnast elab allpool vaesuspiiri. Sellise rusuva vaesuse keskel on isegi kõige algelisem haridus paljudele luksuseks. Heal juhul on lastel olemas lauad, mida peab seistes jagama kolme kuni nelja klassikaaslasega. Aga on ka olukordi, kus lastel puuduvad üldse lauad ja toolid ning tundide ajal istutakse lihtsalt põrandal.