LG nutitelefonide kasutajad saavad tasuta ligipääsu Windows Phone 7 rakendustele

LG ja Microsoft teatasid koostööplaanidest, mille raames hakkavad nad pakkuma valikut tasuta rakendusi kasutajatele, kelle LG telefonidel jookseb Microsofti uus mobiiliplatvorm Windows Phone 7. Ettevõtted kavatsevad üheskoos toetada rakenduste arendajaid, et muuta tarbijatele tasuta kättesaadavaks valik kvaliteetseid rakendusi, mis kasutavad ära Windows Phone 7 eriomadusi ja disaini.

LG Optimus 7 (E900) Windows Phone telefon

LG ja Microsofti pakkumine hõlmab populaarsemaid valdkondi nagu sotsiaalsed rakendused, mängud ja utiliidid. Iga 60 päeva järel tehakse kasutajale tasuta kättesaadavaks uus valik tasulisi rakendusi, mida LG Windows Phone 7 telefoni omanikud selle aja jooksul LG rakendustepoest tasuta alla laadida saavad.

Arendajate jaoks tähendab see paremaid võimalusi oma rakenduste tarbijateni viimiseks, kasutades selleks LG turunduskanaleid ja Microsofti Windows Phone rakendusteturgu.

Lisaks on Windows Phone 7 kasutajate jaoks LG rakendustepoest tasuta kättesaadavad mobiilitootja enda väljatöötatud rakendused.