LG-lt uus muusikakeskus FB164

LG tõi Eestis müügile uue kodukasutajatele mõeldud muusikakeskuse FB164, mis paistab silma laiade kasutusvõimaluste ja elegantse disaini poolest.

LG FB164 mikrokeskuse

Kõrgetasemelist helikvaliteeti pakkuva LG FB164 võimsus on 160W. 2.0-kanalises audiosüsteemiga keskust on võimalik ühendada optilise sisendi abil ka teleriga, mis tagab tõhusama helikvaliteedi ja seeläbi ka parema vaatamiselamuse. Parema heli saavutamisele annavad panuse ka muusikakeskuses kasutusel olev Virtual Sound Matrix tehnoloogia.

FB164 on varustatud ka DVD-mängijaga ja lisaks sellel saab seadmega esitada kõige viimaseid digitaalseid heli- ja videofaili formaate nagu näiteks MP3 helifaile ning DivX faile CD- ja DVD-plaatidelt. Samuti võimaldab seade CD-plaatidel olevaid faile muuta MP3 helifailideks ja neid salvestada teistele seadmetele USB ühilduvust kasutades.

Tehnilised andmed:

  • 160W
  • automaatne ekvalaiser
  • 3-ribaline kõlarisüsteem koos külgmise kõlariga
  • vertikaalne CD-salv
  • iPod’i dokkimine
  • USB otsene salvestamine ja esitamine
  • MP3-e laadimine USB kaudu