LG Optimus One nutitelefonide müük ületas miljoni piiri

LG kõige uuemat Android platvormil põhinevat nutitelefoni LG Optimus One on 40 päeva jooksul alates turule tulekust müüdud üle ühe miljoni ühiku üle maailma. Varem ei ole LG telefonid nii kiiresti selliseid müügitulemusi saavutanud. Eestis jõudis LG Optimus One müügile eelmisel nädalal.

LG Optimus One (P500) Android telefon

Androidi kõige uuemal 2.2 Froyo platvormil töötav LG Optimus One (LG-P500) on olnud populaarne nutitelefonide esmaostjate seas, kes otsivad kõrget kvaliteeti ja kasulikke lisarakendusi. Olles üks esimesi Froyo platvormil töötavaid nutitelefone, pakub LG Optimus One varasemast kuni kolm korda kiiremat ja sujuvamat veebilehtede sirvimist ning mitme programmi korraga jooksutamist ehk multi-tasking’ut.

Telefonil on näotuvastuse ja automaatne naeratuse peale pildistamise funktsiooniga kaamera, suur 8 sentimeetrise läbimõõduga HVGA ekraan, samuti kõrge mahutavusega 1500mAh aku.