LG laiendab telerite ligipääsu meelelahutusele

LG uuendas telerite meelelahutuse juurdepääsu funktsiooni NetCast™. Kõigis uuemates LG telerites sisalduv NetCast™ Entertainment võimaldab vaatajatel saada ligipääsu populaarsetele internetilehtedele samal ajal mugavalt diivanil lesides. Nii laseb NetCast™ vaadata videoklippe YouTube’ist, uurida ilmaennustust Accuweatherist ja vaadata Picasa vahendusel pilte.

LG LX9500 3D teler

Hiljuti toimunud automaatne LG telerite püsivara platvormi uuendamine avas veebisisu vaatajatele terve rea uusi võimalusi, sh mänge pakkuva Accedo, internetiraadio vTuner, aga ka sotsiaalsed võrgustikud Facebook ja Twitter.

NetCast™ funktsioon sisaldub LG LCD- ja LED-telerite mudelites LX9500, LE8500, LX6500, LE7500, LE5500 (19’’, 22’’, 26’’), LD750, LD650 ja plasmateleritest PK950 seeria mudelitel. Eesmärgiga lihtsustada teleri kaudu interneti kasutamist annab LG kõigi oma premium-klassi teleritega kaasa Magic Motion puldi. Pult töötab nagu arvutihiir, mis lihtsustab ja kiirendab oluliselt navigeerimist.