LG toob maailma köögi kodusele lauale

LG avas uue internetipõhise kokandusportaali veebiaadressil www.lg.com/cooking, kus on väljas tuntud retseptid valitud riikidest üle maailma. Portaal sisaldab kasulikke näpunäiteid nii amatööride kui edasijõudnute jaoks ning annab kokandushuvilistele võimaluse kodust lahkumata osa saada erinevatest maailma köökidest.

Kokkamine

Paljude erinevate retseptide vahel endale meelepärase leidmine on tehtud lihtsaks. Iga kasutaja saab märkida oma eelistused, mille järgi kuvab portaal kriteeriumidele vastavad road koos retseptidega. Näiteks saab retsepte otsida riigi, roa keerukuse ja koostisosade järgi. Samuti saab portaali külastaja valida retseptisoovituste vahel, mis pärinevad tuntud kokkadelt üle maailma.

Portaalis on retseptid toodud koos professionaalide nõuannete ja töövõtetega, toitude valmistamine on selgitatud samm-sammult ning iga etapp on illustreeritud fotodega. Lehekülg pakub ka infot, kuidas LG köögitehnikat hõlpsa toiduvalmistamise huvides ära kasutada.