Froyo platvormi kasutav LG nutitelefon Optimus One peatselt Eestis

Novembris saabub Eestis müügile LG uus Androidi platvormil põhinev nutitelefon Optimus One (LG-P500). LG Optimus One töötab Androidi moodsaimal 2.2 Froyo platvormil, mis võimaldab muuhulgas varasemast kiiremat ja sujuvamat internetilehitsemist ning mitme programmi korraga jooksutamist ehk multi-tasking’ut.

LG Optimus One (P500) Android telefon

LG Optimus-seeria telefon pakub nutitelefonidelt tuntud kõrgtehnoloogilist kasutuskogemust, kuid on sealjuures kergesti käsitletav ka võimalikele nutitelefonide esmakasutajatele, kelle hulk maailmas üha kasvab.

Optimus One telefoni saab mugavalt sünkroniseerida MS Outlook kalendriga ning lubab omanikul jagada telefoni 3G-internetiühendust teistele arvuti- või telefonikasutajatele üle WiFi võrgu. Populaarsed teenused nagu Google Search (tuntuim otsingumootor), Google Goggles (otsimootor, mis toimib mobiilikaamera abil) või Google Maps (kaardirakendus) on nutitelefoni abil lihtsasti ligipääsetavad. Samuti on kasutajate päralt Android Market, kus valida on rohkem kui 80,000 rakenduse vahel.

LG Optimus One’i välja töötades keskendusid insenerid tarbijauuringutele, mille kohaselt nutitelefonide esmakasutajate ootusteks on informatsiooni kättesaadavus ja käepärased rakendused. Seepärast on uue telefoni juures keskel kohal hõlbus otsing ja mitmekülgne rakendustevalik, mille juurde kuuluvad Google’i mobiiliteenused ning isegi kvaliteetsemate rakenduste soovitused.

Rakenduste leidmise teeb lihtsamaks LG App Advisor, mis kuvab kasutajale infot viimase kahe nädala 10 kõrgeimalt hinnatud rakenduse kohta.

Telefonil on näotuvastuse ja automaatne naeratuse peale pildistamise funktsiooniga kaamera, suur 3.2” HVGA ekraan, samuti kõrge mahutavusega 1500mAh aku.